Renginys po:

  • 00 D.
  • 00 VAL.
  • 00 MIN.
  • 00 SEK.
+

„Volfas Engelman“ šventinis skonis

Categories: Alus,Naujienos

Šildomės toliau! Volfas Engelman antrus metus iš eilės prieš Kalėdas pamėtėja alų, brandintą su ąžuolo… drožlėmis? Gabalais? Žodžiu, su buvusiomis burbono statinėmis. Šiemetinis Tamsusis Ąžuolas (6 %), kaip ir sako pavadinimas, – tamsus, rudai raudonas su visai dailia rusva puta. Aromate pinasi salsvos ir aštrokos natos – medis, kakava, vanilė, alkoholis. Vienas gurkšnis, ir burną užplūsta skonių audra. Kakava, medis, karamelinis saldumas. Alus iš pradžių gana rimtai kerpa į liežuvį, bet po kurio laiko angliarūgštė išsisklaido. Skonis išlieka gana ilgai, bet ne toks, kokio norėtųsi. Kuo ilgiau gurkšnoji, tuo labiau įsivyrauja jausmas, kad a) grauži lentą arba b) čiulpi karamelinį saldainį nenusiėmęs popierėlio. Tas celiulioziškas sausumas ilgainiui ima erzinti ir net kakavinis minkštumas negelbsti. Po pernykštės Diušės šis bandymas geresnis, nors vis tiek yra tų limonadinių natų. Vis dėlto prieinama kaina ir didelis kiekis leidžia spėti, kad alaus mėgėjai šitą dėžutę tikrai ras po eglute. Gal net dvi. Kaip mes pernai.

 

Šaltinis Bread and Beer.

Facebook Komentarai

Related Post

Parašykite komentarą