Renginys po:

  • 00 D.
  • 00 VAL.
  • 00 MIN.
  • 00 SEK.
+

Šiltas ar šaltas – kokį alų kaip ragauti?

Categories: Alus,Naujienos

Nesvarbu ar esate profesionalus aludaris ar tiesiog alaus mylėtojas – alų ragaujate ir patiekiate tam tikros temperatūros. Pastaroji turi didžiulę įtaką mūsų receptoriams – padeda atsiskleisti arba nuslopinti tam tikras skonių savybes, dėl to tas pats alaus stilius patiektas skirtingose temperatūrose pasižymės skirtingu skoniu. Geriausias pavyzdys, kaip temperatūra įtakoja mūsų skonių receptorius (per daug neišduodant atsakymų) yra kava – ja mėgaujamės karšta, nes šiluma slopina kartumą, o štai šalta kava atrodys kartesnė. Išbandykite savo jėgas ir sužinokite, kokį alaus stilių rekomenduojama patieki šiltesnį, o kurių savybės geriau atsiskleidžia vėsesnėje temperatūroje?

Facebook Komentarai

Related Post

One Response to "Šiltas ar šaltas – kokį alų kaip ragauti?"

  1. G Posted on 2017-02-22 at 18:18

    Aš laikausi tokios politikos, kad jei alus yra neskanus kambario temperatūros, tai jis tiesiog yra šlamštas.

Parašykite komentarą