Renginys po:

  • 00 D.
  • 00 VAL.
  • 00 MIN.
  • 00 SEK.
+

Pastrami. Kaip sumuštinis virto alumi

Categories: Alus,Naujienos

Sakiškių alus turi pomėgį priimti iššūkius. Maistą paversti alumi nėra lengva, o tai padaryti gerai yra labai didelis iššūkis. Tam neužtenka mokėti virti alų, reikia turėti ir išskirtinius pojūčius.

Drama burger sako, kad jie pastrami mėsą ruošia savaitę marinuodami, dvi dienas virdami ir po to rūkydami. Net 9 dienos iki mūsų pilvo. Atidarydami Drama Burger Smokehouse pristatė savo ir Sakiškių bendradarbiavimo rezultatą – „Pastrami“ alų.

Patys aludariai rašo:

Dėmesio. Istorija apie tai, kaip nuotraukoje esantis objektas virsta alumi. Kadangi siauruose sluoksniuose Sakiškių alus garsėja pomėgiu alumi versti rodos iš pažiūros nepaverčiamus dalykus (ne taip seniai alumi pavertėme klasikinį GinTonic kokteilį), mūsų seni bičiuliai iš Drama burger mums pasiūlė alumi paversti pastrami. Alaus baze tapo vokiškas, buko mediena rūkytas salyklas. Jis sukuria legvai rūkytą alaus kvapą ir skonį. Toliau leidome viską apjungti tradiciškai pastrami gamyboje naudojamiems prieskoniams. Taip savo kelią į alų rado kalendrų sėklos, juodieji bei rožiniai pipirai, lauro lapai, garstyčių bei pankolių sėklos, gvazdikėliai, cinamonas ir chalapos paprika. Viso šio darbo rezultatas – pastramis taurėje, pastramis, kurio galima įsipilti iš krano.

 

 

Pirmoji partija – 900 litrų tik iš kranų baruose.  Žemiau yra video su Gedimino pasakojimu kaip jis gimė:

 

Kelios foto iš pristatymo:

 

 

Facebook Komentarai

Related Post

Parašykite komentarą