Kuro aparatūra dalinasi savo naujuoju eliu, kuris startuoja paskutinę vasaros savaitę – o kaip geriau ją pradėti, jeigu ne naujais skoniais:

„La Kūnas“ – tai tradicinis angliškas ESB (Extra Special Bitter) stiliaus elis. Pilną, gerai subalansuotą skonį ir aromatą sukuria angliški salyklai (karamelės, sausainių natos), angliški apyniai (gėlių, pievų, šiek tiek medaus ir citrusų natų) bei angliškos mielės (vaisiškos natos).

„La Kūnas“ lengvas, bet ganėtinai ryškaus skonio, todėl gerai dera prie vidutinio riebumo ir vidutinio skonio intensyvumo patiekalų, taip pat tobulai tinka prie pyrago/karamelės skonio desertų. Ragaukit su įvairiais europietiškais mėsos troškiniais, burgeriais, dešrainiais, keptos vištienos patiekalais, mėsos pyragais ar „fish’n’chips“. Puikiai tiks ir prie vidutinio intensyvumo angliškų sūrių bei prie įvairių angliškų (ir ne tik) desertinių pyragų, pvz., klevų duonos pudingo ar morkų pyrago.

Niam.

Kuro Aparatūros elius ragaujame Prohibicija,MarsasBarKodasElektritCRAFT & DRAFT Brewpub and whiskeyNisha Craft Capital Vilniuje.Vingiu Dubingiu AludėNiSha craft beer bar Kaune irŠilelis GastroPub Palangoje.

Facebook Komentarai

Related Post

Parašykite komentarą

CAPTCHA