Renginys po:

  • 00 D.
  • 00 VAL.
  • 00 MIN.
  • 00 SEK.
+

Kokius „čipsus“ rinktis prie alaus?

Categories: Maistas,Naujienos

Penktadienis daugumai ta diena, kai galima atsikvėpti po savaitės darbų – nesvarbu, ar tai darysite namuose, ar atsipūsite lauko terasoje kuriame nors miesto pub’e. Greičiausiai delne priglus ir koks nors craft‘as, o prie jo rinksitės ir užkandį – dažniausias pasirinkimas bulvytės arba traškučiai (čipsai). Pastaruosius prigriebiame ir į keliones gamtoje – tad štai trumpas gidas, kaip tinkamai pasirinkti traškučių skonį pagal alų, kuriuo planuojate vaišintis:

1. Kölsch stilius ir traškučiai su krapais ar agurkėlių skonio.

2. Šviesus elis poruojamas su druska ir pipirais paskanintais čipsais.

3. Belgiškas dubelis skaniai draugauja su saldžiųjų bulvių traškučiais.

4. IPA su greipfrutais ir čipsai su jalapenu neįtikėtinai partnerystei.

5. Gose ir rozmarino skonio traškučiai.

6. Lageris ir nesūdyti traškučiai.

7. Porteris (ir čia jau nieko nenustebinsime) ir barbekiu skonio traškučiai.

8. Saisonas puikiai derės su traškučiais gardintais medaus dijon garstyčiomis.

9. Britiškas šviesusis elis ir druska bei acto skonio traškučiai.

10. Prie klasikinių grietinės ir svogūnų skonio į porą eina IPA.

11. Pilsneris ir tiesiog druska pagardinti čipsai.

12. Raudonasis elis ir sūrio bei grietinės skonio trakučiai.

Kuo įdomus šis gidas, kad jį galima naudoti ir poravimui su keptomis bulvytėmis, tereikia panaudoti tinkamus prieskonius. O dabar drąsiai galime atsipūsti arba pakuoti krepšius į gamtą!

 

Facebook Komentarai

Related Post

Parašykite komentarą