Renginys po:

  • 00 D.
  • 00 VAL.
  • 00 MIN.
  • 00 SEK.
+

Jautiena alaus marinate

Categories: Maistas,Naujienos

Lietuviai yra labai kantrūs žmonės, ypač pavasarį, kai orai nelepina, bet savaitgalį vis vien gali pamatyti vyrukus su kepurėmis ar skėčiais, bandančius įkurti ugnį ir po kurio laiko kursuojančius su iešmeliais laukan, o tada pakvimpa tas magiškas šašlyko kvapas ir žinai… jau greitai vasara. Tad ir receptą pritaikėme tokiems drąsuoliams, o ką gali žinoti, gal ir Velykos pasitaikys šiltos.

Reikės:

– 0,5 kg jautienos filė, susmulkintos kubeliais

– 1 šaukšto druskos

– 0,35 l alaus (mėgstamo stauto, kvietinio alaus, rudojo elio, lagerio ar pilsnerio)

– 1 stiklinės Hoisin padažo (rasite prie rytietiškos virtuvės skyriaus parduotuvėje arba keiskite kitu mėgstamu padažu)

Paruošimas:

1.Sudėkite jautieną į dubenį ir pabarstykite druska..

2.Supilkite alų, uždenkite maistine plėvele ir palikite šaldytuve 1-12 h.

3.Užkurkite grilių ar šašlykinę.

4.Išimkite jautieną iš alaus marinato ir nusausinkite.

5.Sumaukite ant iešmelių ir aptepkite Hoisin ar kitu padažu.

6.Kepkite, kol mėsa apskrus, vis aptepdami padažu.

7.Patiekite karštus.

Recepto šaltinis The Beeroness.

Facebook Komentarai

Related Post

Parašykite komentarą