Renginys po:

  • 00 D.
  • 00 VAL.
  • 00 MIN.
  • 00 SEK.
+

Baras. Cuba studija – vieta, kur nei maisto pavalgysi, nei alaus paragausi

Categories: Barai,Naujienos

Šiaurės miestelyje vietoj boulingo atsidaręs „Cuba studija“ turėtų mus perkelti į Kubą! Pagrindinis klausimas – turėtų ar, vis dėlto, perkelia?! Apie viską detaliau.

Interjeras.

Reikėtų pradėti nuo to, kad baras įsikūręs buvusioje bombų slėptuvėje. T.y. visas paslėptas po žeme. Labai didelis plotas įrengtas vizualiai gražiai ir būtų jaukus, jei jame būtų žmonių. Užpildyti tokią didelę erdvę sunku, o esant užimtiems keliems staliukams ir matant tiek tuščios vietos, jautiesi lyg vienas laukuose. Laukuose, kurie tikrai gražiai sutvarkyti. Graži aplinka sukelia teigiamas emocijas ir viskas toliau turi būti paprasčiau, t.y. kai aplinka maloni, žmonės yra linkę būti mažiau priekabūs.

Maistas.

Ragavome daug įvairaus maisto ir nė vienas mūsų kompanijoje nepasakė, kad buvo labai skanu. Kai kam pasisekė labiau, kai kam mažiau. Tačiau visiems (ne)pasisekė laukti maisto daugiau nei valandą. Aš valgiau Čili-mango keptą viščiuką. Toks pavadinimas, bet iš tiesų tai tik pusė viščiuko, kuriame nei čili, nei mango. Dar blogiau tai, kad jis per gerokai daugiau nei valandą laiko net nebuvo normaliai iškeptas. Tai vienas prasčiausių mano valgytų patiekalų. Pasikartosiu, kad nebuvo nė vieno patiekalo, kuriuo kažkas būtų pasidžiaugęs. Vegetarai apsidžiaugtų, nes meniu yra vegetariškų patiekalų. Pavyzdžiui: midijos, upėtakis… Sakote sarkazmas ne vietoje?

Alus

Meniu yra 14 skirtingų alų, kurių dauguma – visiems iki skausmo pažįstami vardai. Spėkite kiek iš 14 buvo realiai? Teisingas atsakymas – 6. Jei norite pasimėgauti alumi, ši vieta absoliučiai tam netinkama. Jei jums nesvarbu ką geriate, o norite užsienietiškų pavadinimų – galite apsilankyti. Daugiau apie alų neturiu ką pasakyti.

Bendras įspūdis.

Įėjus, buvau nusiteikęs labai pozityviai. Nustebau, kaip viskas neblogai sutvarkyta. Priėjusi padavėja gana greitai priėmė užsakymą ir atnešė alų. Bet šioje vietoje viskas pasikeitė. Pasirodo, tą pačią dieną vyksta protmūšis, kur susirenka daug žmonių. Matyt, tai netikėta baro administracijai, nes mačiau tik dvi padavėjas ir barmeną, kuris neaišku kuo užsiimdavo, nes baras pastoviai buvo tuščias, o prie jo ilgokai lūkuriuodavo klientai. Man atrodo, kad barmenas pavadavo virtuvės šefą, nes maisto gaminimo greitis ir skonis sako, kad ten dirbantis žmogus užsiima ne tuo, kuo jam reiktų užsiimti. Atskirti galima buvo tik vieną padavėją, nes ji prie mūsų buvo priėjusi, o kita atrodė lyg pro šalį užsukusi klientė. Negi taip sunku sugalvoti kažkokį atributą, vienijantį personalą?! Kuba atributais ypatingai dosni. Norite pažiūrėti kaip įrengtas baras – galite nuvažiuoti. Norite alaus ar pavalgyti – geriau tai padarykite „Express pica“ kioskelyje.

Vertinimas. 31/100

Sunku vertinti tai, kas yra labai blogai. Nežinau, kas turi nutikti, kad aš vėl apsilankyčiau šioje vietoje. Gal vėl turėtų atsidaryti boulingas? Manęs neperkėlė į jokią Kubą. Nebent idėja ir yra tokia, kad kas yra meniu – tik žodžiai, o realiai nėra, nes deficitas.

 

Facebook Komentarai

Related Post

Parašykite komentarą