Renginys po:

  • 00 D.
  • 00 VAL.
  • 00 MIN.
  • 00 SEK.
+

Barbekiu padažas su stautu

Categories: Maistas,Naujienos

Artėjant kepsnių sezonui – meskite senamadišką kečupą lauk ir išsivirkite šį barbekiu padažą namuose. Užtruks vos keliolika minučių, bet naudosite ne tik prie kepsnių ar šašlykų, bet ir į troškinius, kepinius orkaitėje, taip pat puikiai tiks ir ant folijoje užkeptų bulvių. Per daug neišsiplečiant, toliau, kaip šį šedevrą pasigaminti.

Reikės:

– 1 šaukšto alyvuogių aliejaus

– 4 susmulkintų česnako skiltelių

– ¼ stiklinės sojų padažo

– 170 g pomidorų pastos

– 2 šaukštų Vorčesterio padažo

– 2 šaukštų obuolių acto

– 2 šaukštų sriracha ar kito aštraus padažo

– 2 šaukštų rūkytos paprikos prieskonių

– 1 šaukšto svogūnų miltelių

– 1 stiklinės stauto

– 1/3 stiklinės rudojo cukraus

Paruošimas:

  1. Įkaitinkite aliejų puode virš vidutinės ugnies. Įmaišykite česnaką.
  2. Sudėkite likusius ingredientus ir virkite kol padažas sutirštės, retkarčiais pamaišydami.
  3. Laikykite sandariame inde, šaldytuve.

Recepto šaltinis The Beeroness.

Facebook Komentarai

Related Post

Parašykite komentarą