Renginys po:

  • 00 D.
  • 00 VAL.
  • 00 MIN.
  • 00 SEK.
+

Alaus, kalakuto ir pupelių čili troškinys

Categories: Maistas,Naujienos

  Savaitgalį paminėkite su šiuo sočiu čili receptu, kuris suteiks jėgų ir drąsos pasidžiaugti grynu oru net spaudžiant šaltukui.

Jums reikės:

– 2 šaukštų alyvuogių aliejaus

– 2 stiklinių smulkinto svogūno

– 1 stiklinės smulkintų morkų

– 1 smulkinto saliero stiebo

– 4 didelių susmulkintų česnako skiltelių

– 1 stiklinės kvietinio alaus

– 1 stiklinės sultinio (galite pasirinkti tokį, kurį labiausiai mėgstate)

– 2 šaukštelių smulkintų kmynų

– 1 šaukštelio čili miltelių

– ¼ šaukštelio rūkytos paprikos miltelių

– ½ šaukštelio susmulkinto džiovinto pipiro

– 3 skardinių baltųjų pupelių

– 1 smulkinto jalapeno pipiro

– 2 stiklinių smulkinto virto ar kepto kalakuto (idealiai tinka naudoti likučius)

– ½ stiklinės riebios giretinėlės

– Druskos ir pipirų

– 1 stiklinės tarkuoto Čederio sūrio

– ½ smulkintos šviežios kalendros

Paruošimas:

  1. Storiapadžiame puode įkaitinkite alyvuogių aliejų ant vidutinės liepsnos. Sudėkite svogūnus, salierą, morkas ir kepkite, kol daržovės suminkštės – apie 8 minutes.
  2. Įmaišykite česnaką ir pakepkite dar 30 sekundžių.
  3. Supilkite alų ir pamaišykite, kad daržovės įsimaišytų ir atkibtų nuo puodo dugno. Įmaišykite sultinį, kmynų, čili prieskonius, smulkintą pipirį, pupeles, kalakutą, jalapeno pipirą. Virkite ant lėtos ugnies apie 8 minutes, kol suminkštės mėsytė.
  4. Įmaišykite grietinėlę ir nuimkite nuo ugnies. Įdėkite druskos ir pipirų pagal skonį.
  5. Supilkite į indelius ir patiekite su tarkuotu čederiu ir šviežia kalendra.

Straipsnio šaltinis The Beeroness.

Facebook Komentarai

Related Post

Parašykite komentarą