Renginys po:

  • 00 D.
  • 00 VAL.
  • 00 MIN.
  • 00 SEK.
+

5 klausimai „nukritę“ barui „Drops“

Categories: Barai,Naujienos

   Šįkart 5 klausimai nuriedėjo tik duris Vilniuje atvėrusiam barui „Drops“ – kaip gimė baro idėja, kodėl verta apsilankyti ir kuo sužavės ši vieta, skaitykite toliau.

Gal galėtumėte trumpai pristatyti savo barą – kokia Jūsų pagrindinė idėja; kodėl vertėtų apsilankyti Jūsų bare; kokį išskirtinumą pristatysite lankytojams?

Mūsų idėja buvo atidaryti pub stiliaus barą kokybiško alaus ir gero viskio gurmanams. Mes norime, kad žmonės pažintų ir atrastų įdomius ir charakteringus skonius, todėl galime pasiūlyti mažųjų ir nepriklausomų daryklų alaus, kuris gaminamas iš aukščiausios kokybės žaliavų, pasitelkiant savo patirtį ir kūrybą bei platų viskio asortimentą – atrinktą kolekciją iš įvairių pasaulio vietų. Mes pasirinkome aktyviausią sostinės gatvę, kurioje susiduri su tikruoju Vilniumi – spalvingu ir draugišku įvairioms kultūroms. Čia gali pajusti jo naktinio gyvenimo pulsą, šiltiems vasaros vakarams atvėrėme vidinio kiemo terasą, kurioje gali pasislėpti nuo miesto šurmulio ir jaukiai leisti laiką su malonia kompanija.

Papasakokite plačiau apie tai, kokį meniu planuojate pristatyti klientams – ką netikėto, įdomaus galima išbandyti/ paragauti Drops?

Kaip ir minėjome, ypač išsiskiriame plačiu kokybiško alaus ir gero viskio asortimentu. Visuomet galėsime pasiūlyti nišinio alaus iš nepriklausomų ir perspektyvių craft alaus daryklų. Bendradarbiaujame su progresyvia ir revoliucinga alaus kompanija „Genys Brewing Co.“, kurios alus yra itin turtingo skonio ir aromato. Viskio gurmanams galime pasiūlyti ne tik dažniau sutinkamų škotiško ar airiško viskio, bet ir pasimėgauti puikiais skoniais iš „naujo pasaulio“ – Japonijos, Taivano, Tasmanijos, Indijos ar Pietų Afrikos Respublikos. Šie viskiai pripažinti pasaulyje ir yra pelnę apdovanojimų, kaip geriausieji savo kategorijoje. Be abejonės, „Drops“ pasižymi ir itin atsakingai ruoštu maistu. Mūsų meniu siūlomi užkandžiai itin mėgstami apsilankančių draugų kompanijų, o brandintos jautienos burgeris jau spėjo sulaukti ypač daug pagyrų ir tapti populiariausiu mūsų patiekalu.

Kodėl būtent Drops? Gal galėtumėte pasidalinti trumpa baro atsiradimo istorija – kas, kodėl ir kaip sugalvojo įkurti šią vietą?

Labiausiai atidaryti „Drops“ iššaukė noras žmones supažindinti su dar neatrastais skoniais. Pasiūlyti jiems ne kiekybę, o tikrų tikriausią kokybę. O dėl paties pavadinimo… Ne paslaptis, kad viskio savybėms atskleisti reikia lašo vandens. Tai pagrindinė „Drops mintis“, tačiau svarbi yra ir veiksmažodžio reikšmė – nukristi – kitaip tariant, atsipalaiduoti.

Atidarymo vakaras – kokios staigmenos laukė jo metu? 

Mes atsisakėme prabangaus atidarymo formato, kuriame dalyvauja tik žinomi žmonės, yra nutiestas raudonas kilimas ir kiekvieną akimirką fiksuoja šalies portalų fotografai. Į atidarymą mes pakvietėme savo draugus, kuriems yra svarbi laisvė, jie moka mėgautis gera emocija, vertina kokybę ir žino, kaip atsipalaiduoti. Atidarymo metu supažindinome svečius su įdomiu ir puikiu alumi, vyko viskio degustacija, o atvykusiems svečiams įteikėme po smulkią, tačiau mums svarbią dovanėlę – natūralią sojų pupelių žvakutę su natūraliais, specialiai mums atrinktais augaliniais aliejais. Tai yra asociacija su mūsų atrinktu gėrimų ir maisto asortimentu – mes orientuojamės į gerą produktą ir turime pasiūlyti tikrai aukščiausiai vertinamus gėrimus.

Kas atidarymo procese buvo sunkiausia ir koks Jūsų tikslas/noras pirmiesiems Drops gyvavimo metams? 

Pirmųjų metų tikslas – kad „Drops“ pasiektų laisvą, nepriklausomą auditoriją, vertinančią kokybę ir ši vieta jiems taptų lyg antraisiais namais. Vieta, į kurią gera sugrįžti. Atidarymo procesas būtų buvęs daug sunkesnis, jeigu neturėtume aiškios vizijos, tačiau dabar viskas buvo daug paprasčiau. Svarbiausia, kad mes mėgstame tai, ką darome, tai yra mūsų gyvenimo būdas. Manau, kad labai svarbu, jog visa komanda žiūrėtų viena kryptimi. Taip nutiko ir mūsų atveju.

Daugiau apie barą galite sužinoti čia.

Facebook Komentarai

Related Post

Parašykite komentarą